Projekti

Projekti

Mulliri me rul vertikal HLM2400 për prodhimin e pluhurit me karbonat kalciumi 328 rrjetë D90 në Fujian

https://www.hongchengmill.com/hlm-vertical-roller-mill-product/

Kjo mulli bluarje pluhuri karbonat kalciumiduke përdorur mullirin tonë me rul vertikal HLM2400 me prodhim 45 ton në orë dhe finesë 328 mesh D90.Karbonati i kalciumit mund të përdoret në industrinë e plastikës, ndërtimit, letrës, mermerit artificial, ushqimit, veshjes pluhur stuko, shpimit për dysheme, etj.

Ne përpiluam një plan të plotë të procesit të prodhimit bazuar në kërkesat e klientit dhe siguruam HLM2400mulli bluarje pluhuri karbonat kalciumilinjë prodhimi e cila integrohet në një sistem të plotë që bluan dhe than njëkohësisht, klasifikon dhe përcjell me saktësi materialet në një funksionim të vazhdueshëm, të automatizuar dhe ka prodhim të lartë, zhurmë të ulët, pluhur minimal, konsum të ulët energjie.Mulliri me rul vertikal HLM është një pajisje bluarëse e avancuar me efikasitet të lartë dhe kursim energjie, e cila përdoret gjerësisht në energjinë elektrike, metalurgjinë, çimento, kimike, miniera jo metalike dhe industri të tjera.Materialet e aplikueshme variojnë nga lagështia e lartë deri te materialet e thata, nga materialet jashtëzakonisht të vështira për t'u bluar, dhe pastërtia e produktit varion nga e trashë në të imët.

Model: HLM2400 mulli bluarje pluhuri karbonat kalciumi
sasi: 1 set
Materiali: karbonat kalciumi
Përsosmëri: 328mesh D90
Prodhimi: 45t/h


Koha e postimit: Tetor-27-2021