Projekti

Projekti

Mulliri për pluhur kalciti HCH980 Mulliri ultra i imët në Nigeri 325 Mesh D97 Dalja 6TPH

https://www.hongchengmill.com/hcq-reinforced-grinding-mill-product/

Një nga klientët tanë në Nigeri ka porositur HCH980 tonë ultra-gjobëmulli pluhur kalciti, finesa përfundimtare është 325mesh D97, prodhimi është 6 ton në orë.Pluhuri i kalcitit përdoret përgjithësisht si mbushës për të rritur volumin e produktit dhe për të ulur koston e prodhimit, përdoret gjerësisht në pllaka artificiale dyshemeje, gome, plastikë, prodhim letre, veshje, bojëra, bojëra, kabllo, furnizime ndërtimi, ushqim, mjekësi. , tekstile, ushqim për ushqim, pastë dhëmbësh etj.

HCH ultra i imëtmulli pluhur kalcitiështë projektuar për prodhimin me xhiro të lartë të pluhurit ultra të imët, është në gjendje të përpunojë imtësinë midis 400-2500 rrjetë, është një mulli i ri bluarjeje ultra i imët që integron bluarjen, klasifikimin, përcjelljen, përzgjedhjen dytësore të pluhurit dhe paketimin e produktit të përfunduar në një njësi. .Mulliri ofron aplikim të gjithanshëm, investim të ulët, konsum të ulët të energjisë, reduktim të kontrolluar të madhësisë së grimcave me konsum minimal dhe ndotje të produktit.Ne ofrojmë shërbime të skemave të dizajnit dhe përzgjedhjes të përshtatura bazuar në kërkesat e klientëve dhe ofrojmë një rrjet global shitjesh dhe shërbimi për mbështetje të orientuar nga klientët.

Model: HCH980mulli pluhur kalciti
sasi: 1 set
Materiali: kalcit
Përsosmëri: 325mesh D97
Prodhimi: 6t/h


Koha e postimit: Tetor-27-2021