xinwen

Tala Fou

O a Fa'ailoga Fa'atinoga o Mea Fa'aanode Graphite?|Anode Materials Grinding Mill Mo Fa'atau

O loʻo i ai le tele o faʻamatalaga faʻapitoa o mea anode graphite, ma e faigata ona amanaia, aemaise lava e aofia ai le vaega faʻapitoa, tufatufaina atu o vaega, tap density, compaction density, density moni, totogi muamua ma le faʻaaogaina o le gafatia, muamua lelei, ma isi. E le gata i lea, o loʻo i ai faʻailoga eletise e pei o le taamilosaga o le taamilosaga, fua faatatau, fula, ma isi.O lea la, o a fa'ailoga fa'atinoga o mea anode graphite?O mea nei o lo'o fa'afeiloa'i atu ia te oe e le HCMilling(Guilin Hongcheng), le kamupani gaosi oloamea anode olo olo.

 https://www.hc-mill.com/hlmx-superfine-vertical-grinding-mill-product/

01 fa'afanua fa'apitoa

Fa'asino i le va'aiga o se mea i le iunite le mamafa.O le la'ititi o le vaega, o le tele fo'i lea o le fa'afanua patino.

 

O le eletise le lelei ma ni vaega laiti ma le maualuga maualuga o le vaega o luga o loʻo i ai le tele o auala ma auala pupuu mo le femalagaiga o le lithium ion, ma e sili atu le lelei o le faʻatinoga.Ae ui i lea, ona o le tele o fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le electrolyte, o le vaega mo le faia o le ata SEI e tele foi, ma o le a faʻaititia foi le lelei muamua..O fasimea tetele, i le isi itu, e sili atu le lelei o le faʻapipiʻiina.

 

Ole vaega ole pito i luga ole graphite anode e sili atu ile 5m2/g.

 

02 Tufatufaina o le lapopoa

O le a'afiaga o le tele o le anode graphite mea i luga o lona fa'atinoga o le eletise o le a fa'aaafia tonu ai le tele o le anode i le pa'u o le mea ma le vaega patino o le mea.

 

O le tele o le pa'u o le a a'afia sa'o ai le tele o le malosi o le meafaitino, ma e na'o le fa'asoa fa'atatau o mea e mafai ona fa'ateleina ai le fa'atinoga o mea.

 

03 Tap Density

O le tap density o le mamafa i le iunite voluma e fuaina i le vibration e fa'aalia ai le pauta i se fa'apipi'i fufusi.O se fa'ailoga taua e fua ai mea fa'atino.Ole tele ole maa lithium-ion e gata.Afai e maualuga le tap density, o le mea galue i le iunite voluma e tele le mamafa, ma maualuga le malosi o le voluma.

 

04 Fa'ama'i To'atele

O le mamafa o le compaction e masani lava mo le fasi pou, lea e faasino i le mamafa pe a uma ona taʻavale pe a maeʻa le mea eletise eletise le lelei ma le mea faʻapipiʻi e faia i totonu o le fasi pou, faʻapipiʻi density = vaega density / (o le mafiafia o le fasi pou pe a uma ona taʻavale toesea le mafiafia o le pepa apamemea ).

 

O le mamafa o le compaction e fesoʻotaʻi vavalalata ma le laupepa faʻapitoa gafatia, lelei, teteʻe i totonu ma le faʻatinoga o le taamilosaga o maa.

 

O a'afiaga o le fa'apipi'i tele: lapopo'a, tufatufaina ma morphology e iai uma se a'afiaga.

 

05 Moni Moni

Le mamafa o mea malō i le iunite voluma o se mea i se tulaga mafiafia (e le aofia ai avanoa i totonu).

Talu ai o le mamafa moni e fuaina i se tulaga faʻapipiʻi, o le a maualuga atu nai lo le tapped density.O le tulaga masani, fa'ato'a tele > fa'ama'i fa'atasi > tapped density.

 

06 O le totogi muamua ma le lafoaia o le gafatia faapitoa

Ole mea anode graphite e iai le malosi e le mafai ona toe fa'afo'isia ile ta'amilosaga muamua o le fa'atonuina.I le taimi muamua o le faʻatonuina o le maa lithium-ion, o le pito i luga o le anode e fesoʻotaʻi ma ion lithium ma o loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi le solvent mole i le electrolyte, ma o le pito i luga o le anode mea e pala e fai ai SEI.Ata tifaga.Naʻo le maeʻa ona ufiufi atoa o le eletise eletise leaga i le ata SEI, e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le mole faʻafefete, ma taofi le tali.O le faʻatupuina o ata tifaga SEI e faʻaaogaina se vaega o ion lithium, ma o lenei vaega o le lithium ions e le mafai ona aveese mai luga o le eletise le lelei i le taimi o le faʻaaogaina o le faʻagasologa, ma mafua ai ona le mafai ona faʻaaogaina le malosi, ma faʻaitiitia ai le malosi faʻapitoa o le lafoaia muamua.

 

07 Muamua Coulomb Lelei

O se faʻailoga taua mo le iloiloga o le faʻatinoga o mea anode o lona faʻaogaina muamua o le faʻaogaina o le faʻaogaina, e taʻua foi o le muamua Coulomb lelei.Mo le taimi muamua, o le Coulombic lelei e fuafua saʻo ai le faʻatinoga o mea eletise.

Talu ai o le ata SEI e tele lava ina faia i luga o le mea o le eletise, o le vaega faʻapitoa o le mea eletise e aʻafia tonu ai le vaega o le faʻavaeina o le ata SEI.O le tele o le faʻafanua faʻapitoa, o le tele o le faʻafesoʻotaʻi ma le electrolyte ma le tele o le vaega mo le faia o le ata SEI.

 

E masani ona talitonuina o le fausiaina o se ata tifaga SEI mautu e aoga i le molia ma le lafoaia o le maa, ma o le ata SEI le mautonu e le lelei mo le tali, lea o le a faʻaauau pea ona faʻaumatia le electrolyte, mafiafia le mafiafia o le ata SEI, ma faateleina le tetee i totonu.

 

08 Fa'atinoga o le ta'amilosaga

O le fa'atinoga o le ta'amilosaga a le ma'a e fa'atatau i le aofa'i o tau ma fa'ama'a'a e maua e le ma'a i lalo o se fa'atonuga fa'atonuga ma le fa'amalo pe a pa'u le malosi o le maa i se tau fa'apitoa.I tulaga o le taamilosaga, o le SEI ata tifaga o le a faʻalavelaveina le faʻasalalauina o ion lithium i se tulaga patino.Aʻo faʻateleina le numera o taamilosaga, o le ata SEI o le a faʻaauau pea ona paʻu ese, paʻu ese, ma teu i luga o le pito i luga o le eletise leaga, e mafua ai le faʻasolosolo malie o le faʻalavelave i totonu o le eletise le lelei, lea e aumaia ai le vevela Faʻaputuina ma le mafai gafatia. .

 

09 Fa'alautele

O loʻo i ai se faʻasalalauga lelei i le va o le faʻalauteleina ma le taamilosaga o le olaga.A maeʻa ona faʻalauteleina le eletise le lelei, muamua, o le a faʻaleagaina le autu o le uila, o le a faʻapipiʻi micro-cracks le vaega eletise eletise, o le ata SEI o le a malepelepe ma toe faʻatulagaina, o le electrolyte o le a faʻaumatia, ma o le taamilosaga o le a faʻaleagaina;lona lua, o le a oomi le diaphragm.O le mamafa, aemaise lava le extrusion o le diaphragm i le itu taumatau pito o le taliga pou, e matua ogaoga lava, ma e faigofie ona mafua ai le micro-short circuit poʻo le micro-metal lithium precipitation ma le alualu i luma o le taamilosaga o le faʻasalaga.

 

E tusa ai ma le faʻalauteleina o ia lava, o le lithium ions o le a faʻapipiʻiina i totonu o le graphite interlayer spacing i le taimi o le graphite intercalation process, e mafua ai le faʻalauteleina o le va o le interlayer ma le faateleina o le voluma.O lenei vaega faʻalauteleina e le mafai ona faʻaaogaina.O le aofaʻi o le faʻalauteleina e fesoʻotaʻi ma le tikeri o le faʻaogaina o le eletise le lelei, le tikeri o le faʻasologa = I004 / I110, lea e mafai ona faʻatatau mai faʻamaumauga XRD.O mea o le graphite anisotropic e masani ona faʻalauteleina le lattice i le itu lava e tasi (le C-axis direction o le tioata graphite) i le taimi o le faʻaogaina o le lithium, lea o le a mafua ai le faʻalauteleina o le voluma o le maa.

 

10Fa'atatau le fa'atinoga

O le faʻasalalauina o ion lithium i le anode graphite o loʻo i ai se faʻatonuga malosi, o lona uiga, e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi i le pito pito o le C-axis o le tioata graphite.O mea anode ei ai ni vaega laiti ma maualuga vaega fa'apitoa i luga e sili atu le fa'atinoga o fua faatatau.E le gata i lea, o le faʻaogaina o le eletise (ona o le ata SEI) ma le faʻaogaina o le eletise e aʻafia ai foi le faʻatinoga.

 

E tutusa ma le taamilosaga o le olaga ma le faʻalauteleina, o le eletise le lelei o le isotropic o loʻo i ai le tele o auala o felauaiga o le lithium, lea e foia ai faʻafitauli o le faʻaitiitia o le ulufale ma le maualalo o fua faʻasalalau i le fausaga anisotropic.O le tele o mea e faʻaaogaina tekinolosi e pei o le granulation ma le faʻapipiʻiina e faʻaleleia ai a latou fua faʻatatau.

 https://www.hc-mill.com/hch-ultra-fine-grinding-mill-product/

HCMilling(Guilin Hongcheng) ose gaosiga o mea anode olo olo olo.HLMX fa'asologamea anode sili-oloa tu'u sa'o lelei, HCHmea anode falegaosimea sili ona leleima isi graphite olo olo gaosia e matou ua faʻaaogaina lautele i le gaosiga o mea anode graphite.Afai e iai ni ou mana'oga fa'afeso'ota'i, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai mo fa'amatalaga o meafaigaluega ma tu'u mai fa'amatalaga mulimuli ia i matou:

Igoa mea mata'utia

Mea lelei (mesh/μm)

gafatia (t/h)


Taimi meli: Sep-17-2022