Проект

Проект

Вертикална мелница за валјак HLM2400 за производство на калциум карбонат во прав од 328 мрежи D90 во Fujian

https://www.hongchengmill.com/hlm-vertical-roller-mill-product/

Ова мелница за мелење калциум карбонат во правкористејќи ја нашата вертикална валјак мелница HLM2400 со излезна моќност од 45 тони на час и финост од 328mesh D90.Калциум карбонат може да се користи во индустриите на пластика, градежништво, хартија, вештачки мермер, добиточна храна, кит во прав, дупчалка за подови итн.

Прилагодивме целосен план за производствен процес врз основа на барањата на клиентите и обезбедивме HLM2400мелница за мелење калциум карбонат во правпроизводствена линија која е интегрирана во комплетен систем кој истовремено меле и суши, прецизно ги класифицира и пренесува материјалите во едно континуирано автоматизирано работење и има висок излез, низок шум, минимална прашина, мала потрошувачка на енергија.Мелницата за вертикални валјаци HLM е напредна опрема за мелење со висока ефикасност и заштеда на енергија, која е широко користена во електрична енергија, металургијата, цементот, хемиските, неметалните рудари и други индустрии.Применливите материјали се движат од висока влажност до суви материјали, од екстремно тешки материјали за мелење, а финоста на производот се движи од груби до фини.

Модел: HLM2400 мелница за мелење калциум карбонат во прав
Квантитет: 1 комплет
Материјал: калциум карбонат
Финост: 328mesh D90
Излез: 45 т/ч


Време на објавување: Октомври-27-2021 година