Проект

Проект

Мелница за прав за калцит HCH980 Ултра-фина мелница во Нигерија 325Mesh D97 излез 6TPH

https://www.hongchengmill.com/hcq-reinforced-grinding-mill-product/

Еден од нашите клиенти во Нигерија го нарача нашиот ултра-фин HCH980мелница за прав со калцит, крајната финост е 325mesh D97, излезот е 6 тони на час.Калцитниот прав генерално се користи како полнење за да се зголеми обемот на производот и да се намалат трошоците за производство, тој е широко користен во вештачки подни плочки, гума, пластика, производство на хартија, премази, бои, мастила, кабли, градежни материјали, храна, лекови , текстил, добиточна храна, паста за заби итн.

HCH ултра-финмелница за прав со калците дизајнирана за производство на ултра-фин прашок со висока пропусна моќ, може да обработи финост помеѓу 400-2500 мрежи, таа е нова ултра фина мелница која интегрира мелење, оценување, пренесување, секундарен избор на прашок и пакување на готови производи во една единица .Мелницата нуди разновидна примена, мала инвестиција, мала потрошувачка на енергија, контролирано намалување на големината на честичките со минимално абење и контаминација на производот.Обезбедуваме услуги прилагодени за дизајн и шема за селекција врз основа на барањата на клиентите и нудиме глобална мрежа за продажба и услуги за поддршка ориентирана кон клиентите.

Модел: HCH980мелница за прав со калцит
Квантитет: 1 комплет
Материјал: калцит
Финост: 325mesh D97
Излез: 6 т/ч


Време на објавување: Октомври-27-2021 година