Zgjidhje

Zgjidhje

Hyrje në gipsin FGD

FGD Gips

Gipsi FGD respektohet sepse është një agjent i zakonshëm desulfurizimi.Gipsi është një produkt kompleks i gipsit i përftuar nëpërmjet dioksidit të squfurit të qymyrit ose ndërmarrjes së naftës në procesin e shkarkimit të gazit, duke shfaqur ngjyrë të bardhë (pjesët janë të verdha), radioaktiviteti i tij është shumë më pak se minerali natyror i gipsit, jo vetëm me të gjitha performanca më e lartë se gipsi natyral, por edhe indeksi është gjithashtu më i lartë;

Aplikimi i gipsit FGD

Pluhuri i gipsit të desulfurizimit dhe pluhuri i gipsit ka dallime të mëdha në përbërësin fizik, pluhuri i gipsit të desulfurizimit përmban silicë, oksid natriumi, karbonat natriumi, sulfit kalciumi, gur gëlqeror, klorur kalciumi, klorur magnezi dhe elementë të tjerë që e bën shkallën e aplikimit të jetë relativisht e lartë. pluhur gipsi i desulfizuar i përpunuar ngaMulli vertikal ultra i hollë HLMXmund të përdoret në shumë fusha si ndërtimi, materialet e ndërtimit, myku industrial dhe modelet artistike, industria kimike, bujqësia, përpunimi i ushqimit, kozmetologjia mjekësore, etj., me burime të rinovueshme, madhësi të vogël grimcash, përbërje dhe stabilitet, përmbajtje të ulët të papastërtive të dëmshme. , pastërti të lartë dhe karakteristika të tjera.

Zona e bujqësisë:

1. Përmirësimi i tokës argjilore ose ranore në tokë pjellore, për të përmirësuar strukturën e saj dhe karakteristikat e kullimit;

2. Një burim i mirë i kalciumit dhe squfurit për kikirikët, fasulet, patatet dhe pambukun, në procesin e trajnimit të pemëve frutore të mbjella është i përshtatshëm për një burim të mirë kalciumi;

3. Për rregullimin e vlerës së PH të tokës dhe rritjen e kapacitetit të shkëmbimit të kationeve që ka kuptime të rëndësishme të zbatimit;

4. Të jetë në gjendje të sigurojë elementë gjurmë të dobishëm;

5. Mund të rrisë prodhimin e nyjeve;nxisin konvertimin e komponimeve të azotit;

6. Një masë e rëndësishme për të mbajtur të korrat pa sëmundje.

Analiza e modeleve të mullirit të bluarjes

https://www.hongchengmill.com/hlmx-superfine-vertical-grinding-mill-product/

Për ndërmarrjet e bluarjes së gipsit, HLM vertikalemulli vertikal i gipsitështë një pajisje bluarje e avancuar me karakteristika të efikasitetit të lartë të bluarjes, konsumit të ulët elektrik, madhësisë së madhe të furnizimit, e lehtë për të rregulluar pastërtinë e produktit, pajisjet e procesit janë të thjeshta, gjurmë të vogla, zhurmë të ulët, pluhur të ulët, mirëmbajtje të lehtë, kosto të ulëta operimi, më pak konsum e materialeve rezistente ndaj konsumit.

Rrjedha e procesit të pluhurizimit të gipsit FGD

Gipsi FGDprogrami i zgjedhjes së modelit të makinës për prodhimin e pluhurit

Vertikalerulmulli:

Pajisjet në shkallë të gjerë dhe prodhimi i lartë mund të përmbushin prodhimin në shkallë të gjerë.Mulliri vertikal ka qëndrueshmëri të lartë.Disavantazhet:kosto e lartë e investimit të pajisjeve.

 Faza I:Cnxitimi i lëndëve të para

I madhiGipsi FGDmateriali shtypet nga dërrmuesi deri në finesën e ushqimit (15mm-50mm) që mund të hyjë në mullirin e bluarjes.

FazëII: Ggërryerje

Të grimcuaritGipsi FGDmaterialet e vogla dërgohen në pleshtin e magazinimit nga ashensori, dhe më pas dërgohen në dhomën e bluarjes së mullirit në mënyrë të barabartë dhe sasiore nga ushqyesi për bluarje.

Faza III:Klasifikoniing

Materialet e bluar klasifikohen sipas sistemit të klasifikimit, dhe pluhuri i pakualifikuar klasifikohet nga klasifikuesi dhe kthehet në makinën kryesore për ri bluarje.

FazëV: Cgrumbullimi i produkteve të gatshme

Pluhuri në përputhje me imtësinë rrjedh përmes tubacionit me gaz dhe hyn në kolektorin e pluhurit për ndarje dhe grumbullim.Pluhuri i përfunduar i mbledhur dërgohet në silosin e produktit të përfunduar nga pajisja përcjellëse përmes portës së shkarkimit, dhe më pas paketohet nga cisterna e pluhurit ose paketuesi automatik.

https://www.hongchengmill.com/hlmx-superfine-vertical-grinding-mill-product/

Shembuj aplikimi të përpunimit të pluhurit të gipsit FGD

Modeli dhe numri i kësaj pajisjeje: Mulliri vertikal i shkëlqyer HLMX

Lënda e parë e përpunimit: gips FGD

Përsosja e produktit të përfunduar: 325~ 2500mesh

Kapaciteti: 4~40 T / orë

Mulliri i bluarjes HLMX

Koha e postimit: Tetor-22-2021