kanpin

Produktet tona

Polic mineral PE

Thërrmuesi mineral i serisë PE aplikohet në departamentet e metalurgjisë, minierave, ndërtimit dhe hekurudhave.Ky dërrmues mulli me rul përdoret për thërrmimin parësor dhe të ndërmjetëm të xeheve ose shkëmbinjve të ndryshëm me rezistencë në shtypje nën 250 MPa.Ky polic minierash ka një raport të madh dërrmues, madje edhe madhësinë përfundimtare të grimcave, konsum të ulët të energjisë., plan urbanistik kompakt, performancë e besueshme, lehtësi në mirëmbajtje, kosto të ulët funksionimi.Nëse keni nevojë për polic mulli Raymond ose mulli bluarjeje, ju lutemi na kontaktoni për detaje.

Ne dëshirojmë t'ju rekomandojmë modelin optimal të mullirit të bluarjes për t'u siguruar që të merrni rezultatet e dëshiruara të bluarjes.Ju lutemi na tregoni pyetjet e mëposhtme:

1.Lënda juaj e parë?

2.Sinqeriteti i kërkuar (rrjetë/μm)?

3.Kapaciteti i kërkuar (t/h)?

 

Parimi Teknik

Mënyra e punës së policit të nofullës të prodhuar nga HongCheng i përket llojit të nxjerrjes së lakuar.Motori drejton rripin dhe rrotullën, dhe nofulla e lëvizshme lëviz lart e poshtë përmes boshtit të çuditshëm, kur nofulla lëvizëse ngrihet, këndi midis pllakës së ndërrimit dhe nofullës lëvizëse rritet, në mënyrë që të shtyjë pllakën e nofullës lëvizëse në atë të fiksuar. pjatë nofulla, ndërkohë, materialet janë të grimcuara ose të çara.Kur nofulla lëvizëse zbret, këndi midis pllakës së lëvizshme dhe nofullës lëvizëse zvogëlohet, pllaka e nofullës lëvizëse largohet nga pllaka e fiksuar e nofullës nën veprimin e shufrës tërheqëse dhe sustës.Në këtë kohë, materialet e grimcuara shkarkohen nga dalja e poshtme e dhomës së thërrmimit.Me rrotullimin e vazhdueshëm të motorit, nofulla dërrmuese bën lëvizje periodike për të shtypur dhe shkarkuar materialet për prodhim masiv.

 

Polici i nofullës së serisë PE ka karakteristikat e mëposhtme:

Kursim energjie

Thërrmimi i optimizuar i zgavrës së thellë mund të rrisë shumë efikasitetin e ushqimit dhe shtypjes, duke kursyer mirë energji.

 

strukturë kompakte dhe lehtësi në mirëmbajtje

Struktura e përgjithshme e pajisjes është e thjeshtë dhe kompakte, kapacitet i lartë dërrmues, lehtësi operimi dhe mirëmbajtjeje, kosto e ulët operimi.

 

Stabilitet i lartë dhe zhurmë e ulët

Pajisja ka një kapacitet mbajtës më të fortë dhe stabilitet më të lartë, zhurmë të ulët dhe mund të pajiset me pajisje për heqjen e pluhurit, dhe mjedisi i ndërtimit plotëson plotësisht kërkesat e mbrojtjes së mjedisit.

 

Jetë e gjatë shërbimi

Duke përdorur teknologjinë më të fundit, duke analizuar në mënyrë dixhitale funksionimin e secilit komponent, struktura e brendshme është e shkëlqyer dhe jeta e shërbimit të pajisjes zgjatet shumë.