xinwen

Nyheder

Guilin Hongcheng tilbyder skræddersyede løsninger til mineralslibning

Kvalitet er grundlaget for overlevelse, service er kilden til udvikling.I løbet af de 30 års udvikling har Guilin Hongcheng etableret et komplet produktionsstyringssystem til at kontrollere hver produktionsproces og kvalitet.Vores virksomhed har konstateret kvalitetsstandarder, der er uoverkommelige, vores produkter skal gennemgå strenge kvalitetstjek for at overholde vores strenge foranstaltninger for kvalitetskontrolpolitik.

guilin hongcheng minedrift udstyr fremstilling co.Ltd
guilin hongcheng minedrift udstyr fremstilling co.Ltd

Guilin Hongcheng mølleproduktion værksted

Vores styrke

Vi har en produktionsbase på 170.000 kvadratmeter og en avanceret Equipment Intelligent Manufacturing Industrial Park på 633.000 kvadratmeter, som kan opnå en årlig produktion på 2.465 komplette sæt møller, sandpulverudstyr, storskala knusere og mobil knusning stationer.

Sikker kvalitet til forarbejdning og støbning

Vores møller, der anvender højteknologi, ud over, i processen med forarbejdning og støbning, kontrollerer vi strengt hver proces for at sikre kvaliteten fra svejsning til maling til prøvedrift.

Dedikeret samling

Som en af ​​de førende fræseudstyrsvirksomheder i Kina kontrollerer Guilin Hongcheng strengt udstyrsbehandlingsnøjagtighed og samlingskvalitet.Vi har været forpligtet til at hjælpe pulverforarbejdning i skala og intelligent produktion.

kinesiske raymond mølleproducenter

Kundecase: stedet for vores HC1500 slibemølle til kalksten-280 mesh-12TPH

Høj effektivitet

Vores hovedprodukter, herunder HLM-seriens vertikale møller, HLMX-seriens superfine vertikale møller, HCH-seriens ultrafine valsemøller, HC-seriens vertikale pendulmøller, sandfremstillingsmaskiner, calciumhydroxidanlæg og relaterede understøttende slidbestandige produkter og elektromekanisk udstyr osv. Vores udstyr er meget udbredt inden for infrastrukturkonstruktion, dyb behandling af mineraler, genanvendelse af fast affald, energibesparelse og emissionsreduktion, miljøbeskyttelse, stålmetallurgi, kemisk industri, elkraft og andre industrier.

Øget produktion og slibeeffektivitet

Vi har udviklet en ny type HC-serie lodret pendul Raymond mølle baseret på den traditionelle Raymond mølle.Vi designer og fremstiller industrielle valsemøller af høj kvalitet, der konsekvent leverer en ensartet slibning til næsten ethvert materiale.Det er vores mål at levere en maskine, der giver en bedre værdi for vores kunder, samtidig med at den er et kraftfuldt stykke maskineri.Vores HLMX-serie af ultrafine vertikale møller er et ideelt udstyr til storskala ultrafint pulverproduktion.

Miljøbeskyttelse

Vores produktionslinje er designet i nøje overensstemmelse med miljøbeskyttelse.Vores pulsstøvopsamlingshastighed er op til 99,9 %, og bruger fuld undertryksdrift for et støvfrit værksted.

HLMX1100 superfin slibemølle

Kundecase: stedet for HLMX1100 superfin slibemølle til calciumcarbonat

guilin hongcheng

Vores service

Vi tilbyder komplette mølleløsninger, herunder valg af møllemodel, uddannelse, teknisk service, forsyninger og kundesupport.Vores mål er at hjælpe med at give dig det forventede sliberesultat.Vores ingeniører er let tilgængelige til at rejse på stedet til begge kundesteder.Vi har en stærk teknisk baggrund og leverer rigelige slibemølleløsninger.Vi har støttet den globale fræseindustri med ensartede og pålidelige fræseprodukter og førsteklasses tjenester.Vi producerer overlegne slibemøller i vores ISO9001:2015 certificerede produktionsanlæg.Fra højt specialiseret mølle fremstillet på bestilling med netop dit pulverbehov.For at betjene ethvert marked tilbyder vi mølle med tilpasset service, EPC-service for at tilfredsstille dit krav.


Indlægstid: 22. oktober 2021