xinwen

Nyheder

Carbide Slag Slibeanlæg HLM Vertikal Mill.

Carbide Slag Slibeanlæg

Hvordan vælger man produktionslinje for karbidslagge?HLM vertikal fræsning er en foretrukkenslaggekværntil fremstilling af hårdmetal slaggepulver.

Karbidslagge har ensartet sammensætning og højt calciumindhold, som er et cementråmateriale af høj kvalitet.Det er den mest grundige metode til at erstatte kalksten for at producere cement.Produktionen af ​​cement fra karbidslagge anvender normalt processen med "vådslibning og tørbrænding" eller fortørring "tørslibning og tørbrænding".Carbidslagge er en affaldsrest med calciumhydroxid som hovedkomponenten efter hydrolysen af ​​calciumcarbid for at opnå acetylengas.Carbid slagger kan forarbejdes til pulvere af carbid slagge fræsemaskine, kan calciumcarbid slaggepulvere bruges til at fremstille cement i stedet for kalksten, producere brændt kalk som råmateriale til calciumcarbid, fremstille kemiske produkter, fremstille byggematerialer og bruge det til miljøbehandling.

 

Carbide slagge pulver produktionslinje

Udstyr: HLM vertikal mølle

 

Møllekarakteristika

1. Høj effektivitet og energibesparelse:

 

(1) Høj slibeeffektivitet, lavt energiforbrug.HLM vertikal mølle har sparet 40%-50% energiforbrug sammenlignet med kuglemøller.

 

(2) Høj kapacitet, og dette slaggeslibeanlæg kan bruge lavdalens el kan bruges.

 

2. Nem vedligeholdelse og lave driftsomkostninger:

 

(1) Slibevalsen kan drejes ud af maskinen ved hjælp af hydraulisk anordning, udskiftningen af ​​rullemanchets foringsplade og slibemaskinens vedligeholdelsesrum er store, hvilket er meget praktisk til vedligeholdelse.

 

(2) Rullebøsningen kan vendes til genbrug, hvilket forlænger levetiden for det slidbestandige materiale.

 

(3) HLM slaggeslibeanlæg kan startes uden belastning, hvilket eliminerer besværet med vanskelig start;

 

3. Lavere kapitalinvestering:

Denne slaggeslibemølle integrerer knusning, tørring, formaling og transport i én enhed.Møllen har enkel proces, kompakt strukturlayout, den tager kun 50% gulvareal er af kuglemølle og kan installeres udenfor.

 

Hvordan vælger man hårdmetal slaggeslibemølle?Vi er en professionel producent af slibemøller med rig erfaring og sager.HLM lodretslaggekværnhar højere udbytte og er anvendelig til forskellige materialer.

 


Indlægstid: 18-apr-2022