xinwen

Nyheder

Gode ​​nyheder!Vi har tildelt certifikatet for at fremme calciumcarbonatindustrien

Gode ​​nyheder!I maj 2021 blev Guilin Hongcheng tildelt certifikatet for avanceret virksomhed for at fremme innovationen og udviklingen af ​​calciumcarbonatindustrien i perioden "13. femårsplan".Udstedt af kinesisk Calcium Carbonate Industry Annual Conference.

Og vores general manager Mr. Lin Jun blev vurderet som en avanceret person for at fremme innovation og udvikling af calciumcarbonatindustrien.

guilin hongcheng certifikat
guilin hongcheng certifikat

Chinese Calcium Carbonate Industry Annual Conference er en national konference, der har til formål at samle industrikonsensus, stimulere udviklingsvitalitet og løse udviklingsvanskeligheder.Konferencen blev afholdt den 17.-19. maj 2021. Den var sponsoreret af Chinese Inorganic Salt Industry Association og co-organiseret af Calcium Carbonate Industry Branch, GuangYuan Group og Hebei University of Science and Technology, der var mere end 280 konferencedeltagere her.

Konferencen fokuserede på at diskutere spørgsmålene om muligheder, udfordringer, modforanstaltninger og veje ud af udviklingen af ​​calciumcarbonatindustrien, og hvordan man kan fremme calciumcarbonatindustrien for at opnå større innovation og gennembrud inden for nye teknologier, nye produkter, nye processer, nye udstyr og intelligent fremstilling.

guilin hongcheng konference
guilin hongcheng konference-4
guilin hongcheng konference-2
guilin hongcheng konference-3

På konferencen roste Chinese Inorganic Salt Industry Association såvel som Chinese Inorganic Salt Industry Association Calcium Carbonate Industry Association meget Guilin Hongcheng, som har holdt F&U-calciumcarbonatindustrien og været opmærksom på den seneste udvikling og information om industriudvikling.

Vores marketingdirektør Mr. ZhangYong har delt temaet "Calcium Carbonate Industry Solutions" på denne konference.Vores virksomhed har været førende industrien inden for udvikling og fremstilling af pulverfræseudstyr baseret på ikke-metallisk pulverfræsning i omkring 30 år.Med hensyn til storskalaudstyr blev vores HC1700 pendulmølle sat på markedet i 2008 til storskalaproduktion.HC2000 pendulmølle er i øjeblikket en storstilet pendulmølle i hjemmet.HCH2395 ultrafin valsemølle er i øjeblikket en storstilet ultrafin ringvalsemølle i hjemmet.HLMX2600 superfin vertikal mølle er en storstilet ultrafin vertikal mølle i hjemmet.Med hensyn til teknologisk innovation fortsætter vi med at innovere med hensyn til høj effektivitet, høj gennemstrømning, energibesparelse, miljøbeskyttelse og bekvem vedligeholdelse.Vores tekniske niveau er på forkant med branchen i hjemmet.

For at imødekomme efterspørgslen efter superfint pulverfremstilling i stor skala, har vi lanceret HLMX-serien superfine vertikale møller.Klassifikatoren og blæseren styres af frekvenskonvertering og hastighedsjustering, ved at justere hastigheden på klassificereren og blæserhjulet kan møllen hurtigt opnå forskellige og stabile specifikationer og finhed.Finheden kan justeres mellem 325-1250 mesh.Når det er udstyret med et sekundært luftseparationsklassificeringssystem, kan det effektivt adskille groft pulver og fint pulver, finheden kan nå 2500 masker.Det er et almindeligt udstyr til behandling af superfint calciumcarbonatpulver for dets høje udbytte, høje effektivitet, miljøbeskyttelse og energibesparelse.

Efter tre dages akademisk deling er 2021 National Calcium Carbonate Industry Annual Conference kommet til en vellykket afslutning.Vi vil fortsat sikre kompromisløs kvalitet gennem innovative teknologier og omhyggelig kvalitetsstyring.

guilin hongcheng konference-5
HLMX1300-Calciumkarbonatmølle

Indlægstid: 21. oktober 2021