xinwen

Nyheder

Fin kalkstenspulvermølle produktionslinje

kalkslibemølle

Kundens websted forkalksten ultrafin slibemølle

HCHkalksten ultrafin slibemøllebruges til at spare energi og øge produktionen.Hongchengs kalkstensmølle har videnskabelige principper, høj slibeeffektivitet, stor produktionskapacitet og lavt energiforbrug, som er populært på markedet.Det ultrafine mølleudstyr har omfattende mekaniske knusningsegenskaber såsom valsekomprimering, fræsning og slag.Knusningsforholdet for udstyret er stort, og energiudnyttelsesgraden er høj.Støvopsamlingssystemet med fuld puls kan opnå 99 % højeffektiv støvopsamling.Hele udstyret har lav slid.Slibeskiven og ringen er lavet af specielt slidstærkt stål.Udstyrets levetid er længere.Det er en speciel finpulvermølle med et lille fodaftryk, stærkt komplet sæt og bred anvendelse.

 

HCH Superfine Ringvalsemølle

Vægt af hele maskinen: 17,5-70t

Produktionskapacitet: 1-22t/t

færdigt produkt størrelse: 5-45μm

 

Slibefelt: ikke-metalliske mineralske materialer med Mohs hårdhed under 7 og luftfugtighed inden for 6%, dettekalkslibemølleanvendes i vid udstrækning til talkum, calcit, calciumcarbonat, kalksten, kalifeldspat og bentonit. Slibning og forarbejdning af kaolin, grafit, kulstof og andre materialer er meget udbredt inden for elektrisk kraft, metallurgi, cement, kemisk industri, ikke- metallisk mineralpulver, mad og medicin.

 

Hvordan fungerer kalkmøllen?

Råmaterialerne knuses til små størrelser mindre 10 mm af kæbeknuseren;

Materialet passerer gennem mellemrummet mellem slibevalsen og sliberingen, og slibe- og slibeeffekten opnås på grund af slibevalsens valsning;

Det formalede pulver falder på chassiset på grund af tyngdekraften og blæses til klassificeringsanordningen over hovedmøllen for klassificering under blæserens luftstrøm.

De, hvis finhed er for grov, vil stadig falde ned i hovedmotoren til genslibning, og dem, hvis finhed opfylder specifikationerne, vil flyde ind i pulsstøvsamleren med vinden, og det færdige produkt vil blive udledt gennem afgangsventilen efter opsamling.

 

Hvordan køber man kalkstensmølle?

Vi vil gerne anbefale dig den bedste slibemøllemodel for at sikre, at du får det ønskede sliberesultat.Fortæl os venligst følgende spørgsmål:

1. Dit råmateriale.

2. Påkrævet finhed (mesh/μm).

3. Påkrævet kapacitet (t/h).E-mail:hcmkt@hcmilling.com

 


Indlægstid: 29-jul-2022