Rreth Nesh

Mirë se vini në Guilin Hongcheng

Profili i Kompanisë

Guilin Hongcheng është një kompani e certifikuar ISO 9001:2015 dhe është e përkushtuar të ofrojë një seri mulliri bluarjesh për xehet minerale.Mullinjtë tanë të bluarjes janë bërë me cilësi superiore ndërsa ne vazhdojmë të zhvillojmë dhe përdorim teknologji të avancuara për të siguruar cilësi dhe performancë për të kontrolluar rezultatin më të mirë të bluarjes.

Rreth Nesh

Mirë se vini në Guilin Hongcheng

Përgjegjësi e korporatës

Guilin Hongcheng ka përmbushur gjithmonë detyrimet ndaj shoqërisë dhe është e përkushtuar të kontribuojë në zhvillimin shoqëror.Ne kemi marrë pjesë aktive në ndërmarrje të ndryshme të mirëqenies sociale dhe kemi krijuar një fond të mirëqenies publike për të kontribuar në mbrojtjen e mjedisit, arsimin dhe mirëqenien publike të Kryqit të Kuq.

Rreth Nesh

Mirë se vini në Guilin Hongcheng

Fjala e Kryetarit

Ne i përmbahemi ligjeve dhe rregulloreve dhe punojmë me filozofinë e klientëve në qendër, përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte dhe shërbime gjithëpërfshirëse, të personalizuara dhe profesionale, Ne mbajmë marrëdhënie afatgjatë me bashkëpunëtorët tanë të biznesit me besueshmëri, cilësi dhe inovacion.

Jonë
produkteve

Diversiteti i produkteve
Mulliri me rul vertikal HLM
Mulliri për bluarje pluhuri superfine me rrjetë HLMX 2500
Makinë bluarëse super e madhe HC
Mulli me rul i përforcuar HCQ Raymond
Mulliri i bluarjes ultrafine HCH
Mulliri i bluarjes me lavjerrës HC1700
produktet_para
produktet_tjetër

Lajme

Lajme

Lajmet e fundit

Shiko më shumëlajm_btn
 • 2024

 • 2024

 • 2024

 • Tregu kryesor i aplikimit të hidroksidit të aluminit

  Tregu kryesor i aplikimit të hidroksidit të aluminit

  Më shumëpërmbajtje_më shumë
 • Cila është skema teknike e procesit të pluhurit të skorjeve?

  Cila është skema teknike e skorjes ...

  Më shumëpërmbajtje_më shumë
 • Përpunimi i mineralit të mineralit të hekurit me bluarje në këmbë apo bluarje me top?

  Përpunimi i mineralit të hekurit me qëndrim...

  Më shumëpërmbajtje_më shumë

dsadas

Ne ofrojmë zgjidhje të plota të mullirit të bluarjes duke përfshirë zgjedhjen e modelit, trajnimin, shërbimin teknik, aksesorët dhe mbështetjen e klientit.

Na kontaktoni