Добредојдовте во Guilin Hongcheng

Професионален производител кој обезбедува комплетни решенија посветен на градење на меѓународно познат бренд

Гледај Повеќеповеќе
 • -
  Времињата стануваат посилни
 • -
  Годишни онлајн изложби
 • -
  Меѓународна уметничка размена
 • -
  Панорамско искуство со потопување

За нас

Добредојдовте во Guilin Hongcheng

Профил на компанијата

Guilin Hongcheng е сертифицирана компанија ISO 9001:2015 и е посветена да обезбеди серија мелници за минерални руди.Нашите мелници се направени со супериорен квалитет додека продолжуваме да развиваме и користиме напредни технологии за да обезбедиме квалитет и перформанси за да го контролираме најдобриот резултат на мелење.

За нас

Добредојдовте во Guilin Hongcheng

Корпоративна одговорност

Гуилин Хонгченг отсекогаш ги исполнувал обврските кон општеството и е посветен да придонесува за општествениот развој.Активно учествуваме во различни друштва за социјална заштита и формиравме фонд за јавна благосостојба за да придонесеме за заштита на животната средина, образованието и јавната благосостојба на Црвениот крст.

За нас

Добредојдовте во Guilin Hongcheng

Говор на претседавачот

Ние се придржуваме до законите и регулативите и работиме со филозофијата на клиент-центрично, се стремиме да им обезбедиме на клиентите сеопфатни, приспособени и професионални производи и услуги, одржуваме долгорочни односи со нашите деловни соработници со сигурност, квалитет и иновации.

Нашиот
производи

Разновидност на производи
HLM Вертикална валјак мелница
Мелница за мелење во прав HLMX 2500 Mesh
HC Супер голема машина за мелење
HCQ засилена мелница за валјак Рејмонд
HCH Ултрафина мелење мелница
Мелница за мелење нишало HC1700
производи_претходна
производи_следно

Проектен случај

Ви даваме референтни случаи

Вести

Вести

Последни вести

Гледај Повеќеnews_btn
 • 2023 година

 • 2023 година

 • 2023 година

 • Каков е процесот на проток на вертикалната мелница за производство на прашкаст јаглен?

  Каков е процесниот тек на вертикалната мелница...

  Повеќесодржина_повеќе
 • Дали мелницата Рејмонд може да меле гасена вар?

  Дали мелницата Рејмонд може да меле гасена вар?

  Повеќесодржина_повеќе
 • Која е улогата на додавање на стакло во прав за време на производството на цемент?

  Која е улогата на додавање на стаклен прав г...

  Повеќесодржина_повеќе

dsadas

Ние нудиме комплетни решенија за мелење, вклучувајќи избор на модели, обука, техничка услуга, дополнителна опрема и поддршка на клиентите.

Контактирајте не